Följ Börje Ramsbros tvist med den statliga Stiftelsen Industrifonden!


"Gott Nytt År 2019"
Av Marie-Anne Olsson 2018-12-27

  Hej alla trogna läsare och påhejare. Det har inte blivit så mycket skrivet den senaste tiden. Det beror inte på att det inte händer något. Vi arbetar oförtrutet vidare i det tysta för att fakta och sanning ska komma fram till slut i System 3R-skandalen.
  Vi har många problem att brottas med i samhället och i världen, så nu måste vi glädja oss åt det lilla som faktiskt är möjligt. Börje, jag och vänner och medhjälpare önskar oss själva ett Gott Nytt År och har en positiv förväntan på att sans och förnuft kommer att råda.
  Jag har varit mycket frustrerad över att så många personer i nyckelpositioner saknar civilkurage och har vägrat att sätta sig in i fakta och ta personlig ställning. Istället har man gömt sig bakom regler och paragrafer, juridiska ombud och skyllt på än det ena än det andra. Ofta har man helt enkelt vägrat att svara på tilltal.
  Det finns ett litet antal personer som är själva kärnan i den här skandalen och som borde skämmas ordentligt. Om jag genom min frustration har trampat dessa på tårna, så bjuder jag på det. Om jag samtidigt har råkat trampa några andra på tårna i bara farten så ber jag om ursäkt för det.
  Min önskan inför det nya året är mer fakta, mindre lögner, mer civilkurage, mindre feghet och jag har goda förväntningar på 2019. Så nu önskar jag alla ett Gott Nytt År!

Marie-Anne Olsson
marie-anne.olsson@friaskribenter.seLäs vidare:
Dags för sanningen - Dags för sunda värderingar - Nu får det vara nog

Bankrättsföreningen

Informera ditt nätverk om denna sida
Share