Följ Börje Ramsbros tvist med den statliga Stiftelsen Industrifonden!

Industrifonden hävdar att deras förvärv av aktier i System 3R-koncernen skedde juridiskt giltigt och korrekt. Trots upprepad begäran från ägaren Börje Ramsbro vägrar Industrifonden att överlämna giltiga rättshandlingar som styrker deras påstående. Industrifondens styrelse och ledning har uppmanat Ramsbro att vända sig till lämplig rättslig instans om han inte är nöjd med ställningstagandet.


Nyhetsbrev Nr 6 24 juni 2013


”System 3R-affären”
Varför ljuger Industrifonden?

Jag hoppas att Du vid det här laget har haft en skön midsommarhelg.

Nu är det dags att återgå till ordningen. Livet och affärerna måste gå vidare, även om det är sommar (naturligtvis med avbrott för en välbehövlig semester för oss alla).

Industrifondens ombud Hans Bagner verkar ha tagit en mycket lång semester. Det är väl åldern som tar ut sin rätt? Tänk vilken massa energi den stackars människan måste ha lagt ner på att försöka komma undan rättvisan. Nästa steg, dvs en muntlig förberedelse mellan parterna, ska inte äga rum förrän den 1 oktober. Nej, jag skrev inte fel. Här gäller tålamod. Men jag tror på visheten i gamla talesätt och kommer osökt att tänka på "Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge".

Medan vi väntar vill jag uppmärksamma Dig på det "nygamla", uppdaterade, inlägget Varför ljuger Industrifonden? Läs och bli upprörd. Ring gärna till Industrifondens VD och fråga något. Det finns många frågor att välja mellan.

Med vänlig hälsning

Marie-Anne Olsson
Friaskribenter

PS: Du som får Nyhetsbrevet för första gången, gå in på länken nedan och läs. DS


Läs mer: Dags för sanningen - Dags för sunda värderingar - Nu får det vara nog
Skicka gärna detta mejl vidare till vänner och bekanta!
Tips och synpunkter tas tacksamt emot.


Tack besöket och välkommen åter!
Hemsida