Brev och mejl: Se nedan

Bristande ansvar och korruption inom Regeringskansliet

Statsminister Ulf Kristensson, som är chef för Regeringskansliet, har nu fått i uppdrag att städa upp efter Carl Bildt, som var chefen när det begav sig. D.v.s. när det var bank- och finnanskris, som höll på att sluta med kraschade banker. Avbildad: Ulf Kristensson, statsminister

För att undvika den katastrofen räddades bankerna genom att lägga beslag på bankkundernas tillgångar. I den processen höll sig klippare och manschettbrottslingar framme och lierade sig med bankerna och lade beslag på fastigheter och företag till vrakpriser. I mitt fall, System 3R-affären, var det inte ens en fråga om något pris utan företaget kapades.

Efter 30 års kamp för rätt och rättvisa kan jag nu hävda att det finns ingen affär. Allt är en bluff i ett upplägg som den numera avlidne Håkan Nordquist lyckades prestera. Han lurade allt och alla genom en korruptionshärva i alla dess former inom och över alla gränser. I denna korruptionshärva medverkade Regeringskansliet och som nu statsminister Ulf Kristensson fått på sitt bord i dag den 10 maj 2024 genom ett kort introduktionsbrev med omfattande bevisning, snyggt förpackat.

Regeringen som nu hävdar att den satsar stort på att komma till rätta med korruption och tjänstefel får härmed ett skolexempel på hur verkligheten ser ut inom det egna ansvarsområdet - Regeringskansliet. Hur det här kommer att utveckla sig återstår att se. Här finns brevet till mottagaren: Sveriges Regering Ulf Kristensson statsminister.

Börje Ramsbro
Grundare och fd. ägare till System 3R-koncernen.Tack för besöket och välkommen åter!