Följ Börje Ramsbros tvist med den statliga Stiftelsen Industrifonden!

Industrifonden hävdar att deras förvärv av aktier i System 3R-koncernen skedde juridiskt giltigt och korrekt. Trots upprepad begäran från ägaren Börje Ramsbro vägrar Industrifonden att överlämna giltiga rättshandlingar som styrker deras påstående. Industrifondens styrelse och ledning har uppmanat Ramsbro att vända sig till lämplig rättslig instans om han inte är nöjd med ställningstagandet.


Nyhetsbrev Nr 7 – 1 juli 2013


”System 3R-affären”
Lögner från första stund

Nu har jag granskat klart advokat Hans Bagners gamla brev från 1994, som jag nämnde i Nyhetsbrev nr 5. Som Du förstår är allt det här häpnadsväckande för mig. Jag upptäcker saker som jag inte hade en aning om innan jag började gräva i den här "affären". Ingenting stämmer.

Och olagligheterna och lögnerna sträcker sig tjugo år tillbaka i tiden.

Bland allt annat strunt i det här brevet tar Bagner upp begreppet "lojalitet", naturligtvis syftande på att Börje skulle ha varit illojal (i och med att han började ställa frågor om hur svindleriet hade kunnat gå till). Hur kan en person som Bagner ta det ordet i sin mun? Måhända är Bagner själv lojal, men vem är han lojal mot? I tjugo års tid (minst) har han stått bakom och med näbbar och klor, lögner och förtal, försvarat klienter som har varit allt annat än lojala. Håkan Nordquist och Hans Dirtoft, VD för Företagskapital AB, svek precis allt som de hade kommit överens med Börje om från början.

Läs vidare här: Lögner från första stund

Nu försvarar han Stiftelsen Industrifondens olaga innehav och försäljning av aktier i System 3R med samma metoder.

Ha en skön sommar!

Med vänlig hälsning

Marie-Anne Olsson
Friaskribenter

PS: Du som får Nyhetsbrevet för första gången, gå in på länken nedan och läs. DS


Läs mer: Dags för sanningen - Dags för sunda värderingar - Nu får det vara nog
Skicka gärna detta mejl vidare till vänner och bekanta!
Tips och synpunkter tas tacksamt emot.


Tack besöket och välkommen åter!
Hemsida